Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Haren

Donderdagmiddag is bij een ongeval ter hoogte van de Lange Straße een 24 jarige fietser ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer werd over het hoofd gezien door een 44 jarige vrouw, die met haar VW Up rechtsaf naar de
Landegger Straße wou afslaan. De onfortuinlijke fietser werd met ernstige verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Bunde

In de nacht van woensdag op donderdag is een poging tot inbraak gedaan bij een woning aan de Mühlenstraße in Bunde. Met een onbekend voorwerp werden twee deuren van het pand opengebroken. Het is de dader echter niet gelukt tot het woongedeelte door te dringen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Weener

Vrijdagochtend werd de brandweer en de politie rond zeven uur gealarmeerd voor een brand bij een woning aan de Kommerzienrat-Hesse-Straße in Weener. Daar was op de bovenverdieping brand uitgebroken. Dit werd door de brandweer van Weener geblust.

De schade is aanzienlijk. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.