Partyservice B.J. Moed doneert 250 euro aan RTV Westerwolde in actie tegen kinderkanker

Foto: Geert Smit

VLAGTWEDDE – Partyservice B.J. Moed heeft ter ere van het 25 jarig bestaan in 2020 een donatie gedaan van 250 euro voor RTV Westerwolde in actie tegen kinderkanker.

Door de jaren heen is Partyservice B.J. Moed een begrip geworden in de regio Westerwolde en ver daarbuiten. In 1995 officieel begonnen met bezorgen van brood-koek-banket-gebak. Door diverse overnames van collega bedrijven kwamen er belangrijke contacten bij, een leverancier, een slager, etc. De volgende stap was dan ook een logische met het verzorgen van hapjesschalen en BBQ’ s.

Daarnaast waren er schuurfeesten waar ze e.e.a. verzorgden. Door de overnames stapten zij ook in de verzorging van bruiloften, bedrijfsfeesten, tent- en dorpsfeesten, reünies van voetbalclubs en stonden zij aan de wieg van de noordelijke muziekfeesten. Met veel plezier kijken zij terug op de Pinkster- en de feestweken in Jipsinghuizen.

Tegenwoordig richt Partyservice B.J. Moed zich vooral op de verhuur inclusief de inrichting van pvc-partytenten.

Volgend jaar bestaat het bedrijf officieel 25 jaar, de buffetten bestaan meestal uit 25 gerechten en dit gaat vanaf 25 personen. Ter gelegenheid en vooruitlopend op dit jubileum wilden zij iets doen voor RTV Westerwolde in actie tegen kinderkanker. € 25,- doneren vonden zij wat karig, vandaar dat zij besloten om €250,- te doneren voor het goede doel.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.