Pegasus organiseert een spectaculaire start van het volleybal seizoen

Foto: Pegasus

TER APEL – Dit jaar opent Pegasus het volleybalseizoen wederom met een Beachvolleybal toernooi. Dit gaat plaats vinden op zaterdag 21 september bij Camping Moekesgat te Ter Apel.

Inmiddels is de inschrijving voor het toernooi geopend en zijn de voorbereidingen in volle gang. Leuk om te vermelden is dat er dit jaar meer speelvelden worden geprepareerd dan tijdens de eerste editie. Deze velden zullen eveneens worden aangevuld met nieuw zand en vergroot. Dit is hopelijk de opmaat voor nog een jaarlijks terugkerend toernooi aan het mooie Moekesgat.

Vanaf 08.30 uur is het toernooi open en de eerste wedstrijden beginnen een half uur later. Dit evenement wordt ondersteund met muziek en een BBQ waarvan de opbrengst naar WarChild gaat. De drankjes zullen in het BeachHouse te verkrijgen zijn. Hier wordt de dag muzikaal afgesloten en gaat deze over in een feestavond onder leiding van een DJ. Op het strand zal een groot kampvuur worden ontstoken en kan het volleybal seizoen echt voor geopend worden verklaart.

Vóór meer informatie kunt u terecht op de Facebookpagina.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.