Brand bij Rozenpaviljoen Winschoten

Foto: Hemmo Kuiper

WINSCHOTEN – Iets voor half tien is brand gemeld bij het Rozenpaviljoen in Winschoten.

Om iets voor half tien is de brandweer uitgerukt naar het Rozenpaviljoen aan de Parklaan in Winschoten. Omstanders hadden alarm geslagen nadat het gebouw vol rook stond. Naast de tankautospuit ging ook de hoogwerker van Winschoten ter plaatse.

In het pand had een wasmand met inhoud door onbekende manier vlam gevat. Dit veroorzaakte veel rook.

Het vuur was snel onder controle en het gebouw werd geventileerd.

Ommelander ziekenhuis

Om zeven uur was de brandweer van Winschoten ook al uitgerukt voor een vreemde lucht/brand bij het Ommelanderziekenhuis in Scheemda. Naar verluidt was daar het alarm afgegaan door kortsluiting in de kelder van het gebouw.

Foto’s: Hemmo Kuiper en Teunis Streunding

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.