Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland(Update)

Foto: Catharina Glazenburg
DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Haren

Gisteravond is bij de Brookstraße in Haren een 16 jarige jongen gewond geraakt. De jongen kwam door een gat in de weg ten val en knalde vervolgens met zijn scooter tegen een boom. Hij werd met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Zijn beschadigde scooter werd afgevoerd.

Walchum

Gisteravond zag een 63 jarige automobilist op het kruispunt in de Hauptstraße in Walchum een 17 jarige brommerrijder over het hoofd. Bij de daarop volgende aanrijding kwam de jongen ten val. Hij raakte lichtgewond. De schade aan de brommer en auto wordt op 4.000 euro geschat.

Kluse

Op 12 augustus is rond half acht ’s avonds een aanrijding geweest op de kruising van de B70 met de Wippinger Straße. Daar is de bestuurder van een Mercedes over een vluchtheuvel gereden en heeft daarbij een verkeersbord beschadigd. De politie vermoedt dat deze persoon zijn snelheid niet had aangepast. De politie is op zoek naar deze bestuurder en verzoekt getuigen contact op te nemen met het politiebureau in Papenburg.

Bunde

In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf een terrein aan de Mühlenstraße ter hoogte van Am Mölenland in Bunde een wit met oranje gekleurde shovel van het merk Atlas gestolen. Getuigen worden verzocht de politie te bellen.

Weener

Gisteren is een 24 jarige man uit Weener gearresteerd. De man had nog een gevangenisstraf van 174 dagen te goed, maar was niet op komen dagen. Hij is overgebracht naar een penitentiaire inrichting om zijn straf, die hem was opgelegd voor diefstal, uit te zitten.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.