Nu ook creatieve dagbesteding in Ter Apel

Foto: Geert Smit

TER APEL – Naast de creatieve dagactiviteiten in Bellingwolde en de werkprojecten in Stadskanaal en Bellingwolde, is vandaag officieel een locatie geopend in Ter Apel.

Behalve creatieve activiteiten worden din Ter Apel ook, evenals in Bellingwolde, sociale activiteiten georganiseerd, zoals uitstapjes, gezamenlijk koken, eten, enz. Ruim een jaar is er onderzoek gedaan naar de behoefte voor een dagactiviteiten gelegenheid in Ter Apel. Hieruit bleek dat daar grote behoefte aan was, vandaar dit initiatief.

Doordat Re-Horeca, die in het verleden meer gericht was op werkprojecten in de horeca, nu ook meer creatieve activiteiten gaat bieden, is besloten om de naam aan te passen, want de naam Re-Horeca geeft onduidelijkheid over wat ze bieden naast de horeca activiteiten. Ze voeren nu de naam D & W Westerwolde

Net als in Bellingwolde is men niet gericht op een specifieke doelgroep. Een ieder, die hiervan gebruik wil maken, is welkom. Wel moet er een indicatie van toepassing zijn vanuit de WMO van de gemeente Westerwolde.

Tekst en foto’s: Geert Smit

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.