Deelnemers Zepta Waterpolotoernooi installeren zich bij Moekesgat

Foto: André Dümmer

TER APEL – De zwem- en waterpolovereniging uit Ter Apel organiseert op 24 & 25 augustus het 51e Internationaal ZEPTA Waterpolotoernooi.

Zwem en Poloclub Ter Apel, kortweg ZEPTA organiseert dit jaar het 51e Internationaal ZEPTA Waterpolotoernooi. Het toernooi staat bekend als één van de grootste tweedaagse waterpolotoernooien ter wereld. Net als voorgaande jaren is het deelnemersveld groot, waaronder ook 21 teams uit het o.a. Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en natuurlijk de Nederlandse teams. Met 120 deelnemende teams belooft het een groot spektakel te worden.

Vandaag kwamen de deelnemers in Ter Apel aan, om zich op de camping te installeren. Er was veel te doen en de sfeer was gezellig. Brandweer Ter Apel hield een grondige inspectie. Het evenement kan van start gaan. Het weer is fantastisch iedereen heeft zin in morgen.

Foto’s: André Dümmer.

Voor meer foto’s klik op deze link https://myalbum.com/album/3Z6DMq2GE6JU

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.