Jeugd kampeert op velden v.v.Sellingen

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – De jeugd kampeert vannacht op het terrein van v.v. Sellingen.

De voetbalvereniging Sellingen bestond 15 augustus 2019 precies 75 jaar. In het kader van dit prachtige jubileum werd reeds in juni een oefenwedstrijd tussen v.v. Sellingen en FC Groningengeorganiseerd.

Dit weekend vinden bij v.v. Sellingen verschillende activiteiten plaats. De jeugd kampeert vannacht op het sportpark. Vanavond genoten de kinderen van de zeskamp en de barbecue. Morgenochtend wordt een mini-toernooi gespeeld.

Morgenmiddag is er een receptie voor genodigden in de kantine en op zaterdagavond (vanaf 20.30) speelt de coverband All-Right uit Ter Apel in de feesttent op het sportpark. Voor deze avond zijn alle leden, oud-leden, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en supporters uitgenodigd.

Foto’s: Jans Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.