Twee keer alarm voor brandweer Winschoten

WINSCHOTEN – De brandweer van Winschoten rukte vrijdag twee keer uit.

Vrijdagmiddag werd de brandweer van Winschoten om kwart voor vier gealarmeerd voor een autobrand aan de S.W. Schortinghuisstraat. Daar bleek een geparkeerde brommobiel in brand te staan.

Doordat omstanders de auto snel uit het parkeervak wisten te duwen raakten de er naast staande auto’s niet beschadigd. De brommobiel kan als verloren worden beschouwd. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Er raakte niemand gewond.

Vrijdagavond om half negen gingen de piepers van de brandweerlieden opnieuw af. Deze keer voor een kleine brand in het voormalig busmuseum aan de P van Dijkstraat in Winschoten. Deze brand was snel onder controle.

Foto’s: Teunis Streunding

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.