Kindermiddag in de Bibliotheek: vakantieboeken maken

Foto: Biblionet

STADSKANAAL, VEENDAM – Woensdag 28 augustus kunnen kinderen van 14.00 uur tot 16.30 uur in de bibliotheken van Stadskanaal en Veendam hun vakantieherinneringen vastleggen. Deze middag gaan we een eigen scrapbook maken.

De vakantie zit er al weer op. Maar je hebt vast leuke dingen gedaan in die 6 weken! Het is tijd om de herinneringen vast te leggen in je eigen vakantieboek! Tijdens de kindermiddag gaan we een scrapbook maken van de zomervakantie. Neem je vakantiefoto’s (uitgeprint of op een USB-stick) en andere leuke herinneringen mee. Wij zorgen voor een klein vakantieboekje waar je in kunt plakken, schrijven, tekenen en knutselen.

De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.