Grote verrassing voor Willem Kooiman

Foto: Hilvert Huizing

WEDDE, NIEUWE PEKELA – Vanmiddag vervoegden de organisatoren van de Ride Out van 11-08-2019 voor Willem Kooiman zich in Wedde (met uitzondering van de mensen die moesten werken of nog op vakantie waren). Doel was het overhandigen van een trike die door Bohaze uit Surhuisterveen voor Willem was geïmporteerd uit Duitsland en die hij zolang nodig is in bruikleen krijgt.

Willem was hiervan niet op de hoogte en de verrassing was dan ook des te groter toen hij in de eerste instantie een bekende hoorn van een trike hoorde, gevolgd door een ronkende motor die hem wel heel bekend voorkwam. Twee van de organisatoren waren al bij Willen. Toen de trike zijn oprit opkwam was onze gezellige praatjesmaker opeens stil.

Albert van Bohaze Trikes parkeerde de trike. Willem was met stomheid geslagen. Op het moment dat hem de sleutels overhandigd werden kreeg hij het te kwaad en begonnen de tranen te prikken. Dit niet alleen bij Willem, maar ook bij de aanwezige organisatoren.. Eenmaal bijgekomen van alle emoties werd er een testrit gereden en werd de trike getoond aan Willem zijn vriendin die met de handen voor de mond stond te staren van wat gebeurd hier? Ze ging mee naar hun woning, waar koffie en iets lekkers klaar stond. Willem het weer even te kwaad om zich vervolgens op te pakken en zijn motorjas aan te trekken om gelijk door te gaan naar de monteur voor nog wat kleine aanpassingen.

Kortom een dag om nooit te vergeten en zoals Willem zou zeggen, het vogeltje heeft weer vleugels gekregen! Willem kan weer doen waar hij goed in is, door het hele land rijden voor de goede doelen die hij een warm hart toedraagt!

Ingezonden.

Foto’s en video: Hilvert Huizing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.