Gemeentebelangen Westerwolde kiest Henk van der Goot als beoogd wethouder

Foto: Gemeentebelangen Westerwolde

WESTERWOLDE – Vanavond heeft het bestuur van Gemeentebelangen Westerwolde de heer Henk van der Goot als beoogd wethouder voor de gemeente Westerwolde gekozen. Van der Goot was tot voor kort werkzaam als opsporingsambtenaar bij Politie Noord Nederland.

Sinds april 2014 is Henk van der Goot raadslid voor Gemeentebelangen Westerwolde. Van der Goot is woonachtig in Bourtange. Hij volgt Harrie Brunen op, die in mei 2019 wegens gezondheidsredenen, voortijdig stopte als wethouder in de gemeente Westerwolde. De beoogd wethouder krijgt de volgende zaken in portefeuille: Verkeer – en vervoer, WMO, Milieu/Duurzaamheid (waaronder afvalbeleid), Vastgoed en Gebouwen.

Gemeentebelangen Westerwolde wenst Henk veel succes in zijn nieuwe ambt als wethouder toe.    

Ingezonden.                                                                                                         

Bestuur  GB Westerwolde

Op de foto staat Henk van der Goot als tweede van rechts

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.