Wandelen werkt! door de bossen rond Ter Apel

Foto: André Dümmer

TER APEL – Op woensdag 4 september organiseren de wandelcoaches Els Eckhardt en Eltjo Glazenburg een Ommetje door de bossen rond Ter Apel.

De koffie staat vanaf 9.00 uur klaar in Recreatiecentrum De Bosrand, Schotslaan 32, 9561 TD Ter Apel. We wandelen door de bossen naar de Leidijk en er over heen. Vervolgens wandelen over de ‘oude’ Avebe vloeivelden, door het nieuw aangelegde bos met vele verschillende soorten bomen en struiken naar de Kalbelbaan. We duiken daarna weer de bossen in en komen uit bij het Eco-dorp in wording. Verder gaat het langs de wegen en paden terug naar De Bosrand. Af en toe staan we even stil en vertellen de wandelcoaches in ’t kort iets over hetgeen we zien en beleven.

De wandeling is 8,0km lang! Aangezien de grond erg drassig kan zijn, worden waterdichte schoenen van harte aanbevolen.

Opgave wandeling is verplicht vanaf donderdag 29 augustus 2019 om 18.00 uur! (Klein)kinderen, onder begeleiding, zijn van harte welkom!

Mail: info@uwwandelcoach.nl of 06 15 02 79 99 want bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend afgemeld via de mail en ook De Bosrand wil graag het aantal wandelaars weten.

Samen in dezelfde groep wandelen? Vermeld dit bij de opgave. Eltjo Glazenburg bepaalt in welke groep je wandelt!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.