Leer programmeren met robots Dash & Dot

Foto: Biblionet

VEENDAM – Maak kennis met de robots Dash & Dot. Deze schattige robots horen geluiden, reageren op licht, zien objecten en doen wat jij wilt. Vrijdagmiddag 6 september kunnen kinderen in Bibliotheek Veendam leren programmeren met Dash & Dot.

Ben jij tussen de 8 en 17 jaar oud en wil je graag leren programmeren? Kom dan vrijdag 6 september van 16.00-18.00 uur naar Bibliotheek Veendam en word een echte programmeer-ninja! Deze middag gaan we programmeren met de robots Dash & Dot. Je kunt deze robots bijvoorbeeld laten dansen, rare geluiden laten maken of door een doolhof laten lopen.

CoderDojo Veendam
Dacht je dat Bibliotheek Veendam alleen maar boeken had? Zeker niet! Je kunt er ook van alles leren, bijvoorbeeld tijdens CoderDojo. Kom elke eerste vrijdag van de maand langs in onze dojo en word een Ninja: leer programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s en games maken en nog veel meer. Je hebt geen programmeerkennis nodig om mee te kunnen doen en de deelname is gratis.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.