Auto knalt tegen vangrail op N33

GIETEN – Zaterdagmiddag knalde een bestuurster van een Opel Corsa tegen de middengeleider op de N33.

Volgens haar eigen zeggen schrok een bestuurster van een Opel Corsa vanmiddag van een inhaalactie van een andere automobilist. Ze kwam hierdoor bijna in de rechter berm terecht, scheerde over de weg naar de linkerzijde, raakte vol de midden geleider, draaide één keer 380 graden en kwam vervolgens in de linker berm tot stilstand.

Ze klaagde over nekpijn, maar de ambulancedienst achtte het niet nodig haar mee te nemen naar het ziekenhuis. De auto liep forse schade op. Het verkeer werd tijdelijk over de linker rijbaan gedirigeerd. Bergingsbedrijf Hamstra uit Tynaarlo heeft de auto geborgen.

Info en foto’s: Van Oost Media

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.