Ongeval met meerdere auto’s bij Veendam

Foto: Dennie Gaasendam

VEENDAM Vrijdagmiddag omstreeks 16:30 uur zijn meerdere auto’s betrokken geraakt bij een ongeval op de N366 bij Veendam.

Door nog onbekende oorzaak botsten ter hoogte van Ommelanderwijk drie auto’s op elkaar. Twee ambulances kwamen ter plaatse om alle betrokkenen te controleren op eventuele opgelopen verwondingen. Uiteindelijk bleek één automobilist lichtgewond te zijn geraakt. Gelukkig was vervoer naar het ziekenhuis niet nodig.

De brandweer kwam ter plaatse vanwege lekkende vloeistoffen. Door het ongeval ontstond een file aan beide kanten. Vanwege de hulpverlening, berging van de voertuigen en het reinigen van het wegdek was de N366 geruime tijd volledig afgesloten.

Rond kwart over zes werd de weg weer opengesteld voor het verkeer.

Info en foto’s: Dennie Gaasendam

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.