Bibliotheek Veendam start cursus Digisterker

Foto: Biblionet

VEENDAM – Bibliotheek Veendam start maandag 16 september met Digisterker, een cursus voor mensen die zelfstandig gebruik willen maken van de digitale diensten van de overheid.

De communicatie met je gemeente of de overheid verloopt steeds vaker via internet. Van het aanvragen van een vergunning en het verlengen van een ID-kaart tot het invullen van een belastingaangifte. Best lastig als je hier nog niet zo handig in bent, maar iedereen kan het leren! Daarom organiseert Bibliotheek Veendam de gratis cursus Digisterker, een cursus om digitaal sterker te worden.

Tijdens de cursus leer je gebruik te maken van de digitale diensten van bijvoorbeeld de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. Digisterker bestaat uit vier lessen van 2,5 uur en de deelname is gratis.

De vierdelige cursus in Bibliotheek Veendam vindt plaats op maandag 16, 23, 30 september en maandag 7 oktober van 13.30 uur tot 16.00 uur. Aanmelden kan via www.biblionetgroningen.nl/digisterker.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.