Foto’s van het Internationaal Speedweekend NNO Ter Apel

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Alweer voor het zesde opéénvolgende jaar stond er dit weekend een compleet raceweekend op de agenda in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel.

Dit weekend was het weer zover. Tot in tegenstelling van de “normale” ovalraces, die altijd op de zondag worden verreden, is enkele jaren geleden het speedweekend geïntroduceerd, om het voor de vele Britse ovalrace coureurs zo interessant mogelijk te maken om eens naar het Zuid-Oost Groningse Ter Apel af te reizen. Een heel weekend autosport bedrijven.

Naast de gebruikelijke Nederlandse en Duitse coureurs maakten nu ook zo’n 20 Britse deelnemers de oversteek om mee te gaan strijden om de titels. Onder hen was ook Engelsman Dave Leech, die in juli in het Engelse Ipswich de wereldtitel wist binnen te halen bij de 2litre Hotrods.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.