Julia Van Bergen – Plankgas is de Hollandse Nieuwe van deze week

STUDIO RTV WESTERWOLDE –  Het programma ´De Dag van morgen´is elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur te beluisteren op G1, Samenwerking tussen RTV Westerwolde en RTV GO. De clip is te zien op kanaal 40 via Ziggo. De presentatie is in handen van: Oscar Bolsenbroek en met Tedo Swarts als sidekick. Iedere week kiest het team een Hollandse nieuwe.

Julia van Bergen is een Nederlandse zangeres die op 27 september 2014 de nationale finale van het Junior Songfestival 2014 won met het nummer Around. Ze mocht daarom op 15 november 2014 Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2014 op Malta. Julia begon al op 9 jarige leeftijd met piano spelen en zingen .   
Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.