Twee gewonden bij steekpartij Delfzijl

Foto: Politie Groningen

DELFZIJL – Bij een steekpartij in Delfzijl zijn vannacht twee personen gewond geraakt.

Rond 02.00 uur werd melding gedaan van een vechtpartij tussen meerdere personen op de Schoolstraat/Kerkstraat in Delfzijl. Hierbij werd gestoken. Twee personen zijn daarbij gewond geraakt. Het gaat om twee mannen van 19 en 20 jaar uit Delfzijl. De twee slachtoffers, waarvan een ernstig gewond, zijn naar het ziekenhuis is gebracht.

De dader is voortvluchtig. De forensische opsporing stelde sporen veilig en deed nader onderzoek. Er is een mes aangetroffen en veilig gesteld. Onderzoek moet uitwijzen of deze iets te maken heeft met dit incident.

De politie doet nader onderzoek naar het motief en wat er precies is gebeurd is. Ze nemen verklaringen op van getuigen en doen buurtonderzoek. De straat was afgezet voor sporenonderzoek, maar is inmiddels weer vrij. Er is vooralsnog niemand aangehouden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.