Gymnastiekvereniging S.S.S viert 85-jarig bestaan

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Gymnastiekvereniging S.S.S. uit Sellingen is in 1934 opgericht. Weinig mensen zullen zich de oprichting nog herinneren, maar velen van ons zijn bekend met deze springlevende vereniging. S.S.S. is een afkorting voor ‘Sport Staalt Spieren’. Een slogan die nog helemaal van deze tijd is! S.S.S. biedt voor ieder wat wils; van peutergym tot ouderengym en alles daar tussen in.

Om niet helemaal stilzwijgend aan het 85 jarig bestaan voorbij te gaan, heeft het bestuur besloten om een jubileumwandeling te organiseren, voor jong en oud. Want weten jullie het nog? De bondswandelingen van weleer? Wie heeft er als kind niet meegelopen…!

A.s. zaterdag 7 september gaan we van start. Er zijn 3 afstanden: 2 km (voor de allerkleinsten, alleen met begeleiding), 5 km. en 10 km. De start is tussen 9:30 en 10:00 uur op de parkeerplaats van MFA de Zuides, aan de Korteweg in Sellingen, vlak achter dat prachtige kerkje. Het inschrijfgeld bedraagt voor leden € 1,50 en voor niet-leden € 3,50.

Vergeet je goede humeur niet en vooruit, misschien ook die paraplu. Voor koffie, thee en ranja wordt gezorgd. Trek je beste schoenen aan en wandel mee!

Geef je snel op via sss.sellingen@gmail.com.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.