Inloopspreekuur Rabo Online Bankieren

Foto: Biblionet

TER APEL – In Ter Apel biedt de Bibliotheek niet alleen onderdak aan de Rabobank, de organisaties werken ook samen. Dit jaar kunt u op de eerste maandagochtend van de maand in de bibliotheek terecht voor uw vragen over Rabo Online Bankieren.

Maakt u nog geen gebruik van Rabo Online Bankieren? Dit is geen probleem, een medewerker van Rabobank Groninger Land helpt u graag op weg. Echt iedereen kan het! Lukt het na 1 bezoek niet, dan komt u gewoon nog een keer langs.

Op de volgende data is een medewerker van de Rabobank Groninger land aanwezig voor het spreekuur: 7 oktober, 4 november, 2 december. Tijdstip: 10.00-12.00 uur.

Het spreekuur is gratis.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.