Isabelle van Hof van Brederode te gast in het programma Aquarius

Eigen foto


STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanavond is Isabelle van Hof van Brederode te gast bij Aquarius met als presentatrice Lida Zoelman uit Wedde.

Isabelle komt vanavond vertellen over het Hof van Brederode. Hier is een thee-, fruit- en kruidentuin gevestigd. Tevens is het een creatief middelpunt met workshops, lezingen en proeverijen; een ontmoetingsplek waarin ze werken op een natuurlijke, ecologische en biologische manier. Ruimte voor ontwikkeling op natuurlijk, creatief, muzikaal en spirituele vlak. Leven in en met de natuur. Alles is vegetarisch, biologisch (biodynamisch) en zoveel mogelijk vers uit eigen tuin. Hof van Brederode is een plek om te mogen ZIJN.

Meer weten? Luister vanavond naar Radio Westerwolde, Aquarius tussen 20.00 en 21.00 uur of kijk alvast op; www.ardentdesire.nl of op de facebookpagina HofvanBrederode.
 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.