Moeder en zoon ernstig gewond bij ongeval Haren

Foto: Catharina Glazenburg

HAREN – Dinsdagavond zijn een moeder en zoon ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Süd-Nord-Straße in Haren.

Een 47 jarige vrouw is dinsdagavond om 18.50 uur bij een ongeval op de Süd-Nord-Straße in het Duitse Haren levensgevaarlijk gewond geraakt. Haar zevenjarige zoon, die op de passagiersstoel zat, raakte ernstig gewond.

De slachtoffers zaten in een Renault Scenic en waren in de richting Altenberge onderweg. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurster de controle over haar wagen. Zij kwam in de berm terecht en botste daar tegen een boom.

De moeder en haar zoon zijn naar het ziekenhuis in Meppen gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.