Dollardfestival – Het natuurspektakel voor het hele gezin

Foto: Catharina Glazenburg

TERMUNTEN – Het Dollardfestival speelt zich af rond het vernieuwde Bezoekerscentrum Dollard in Termunten. Er zijn verschillende marktkramen en er worden veel doe-activiteiten georganiseerd waaronder uilenballen uitpluizen, waterbeestjes vangen, insectenhotels bouwen, en zelf broodjes bakken.

Het bezoekerscentrum is tevens het vertrekpunt voor de diverse wandelexcursies. Onderweg wordt uitleg gegeven door gidsen van Het Groninger Landschap bij onder meer de vispassage en de zeehondenkijkwand. Op meerdere plaatsen staan telescopen en verrekijkers klaar.

Het Dollardfestival vindt plaats op zondag 15 september van 11.00 uur tot 17.00 uur. Locatie: Bezoekerscentrum Dollard, Dallingeweersterweg 30 in Termunten.

Voor meer informatie over Het Groninger Landschap kijkt u op www.groningerlandschap.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.