Expositie Lydia Jonkman in gemeentehuis Pekela

Foto ingezonden door gemeente Veendam

OUDE PEKELA – Van vrijdag 13 september 2019 tot en met vrijdag 25 oktober 2019 exposeert Lydia Jonkman in het gemeentehuis van Pekela. In het gemeentehuis is een expositiewand waar (amateur) kunstenaars uit Pekela en omgeving de mogelijkheid hebben om hun werken te exposeren.

Symbolen en kleur
Lydia Jonkman is geboren in het Friese Smallingerland en heeft haar schildertechnieken ontwikkeld in onder meer Italië, waar zij tijdens haar studie aan de Accademia di Belle Arti verschillende cursussen heeft gevolgd op gebied van de schilderkunst, het gebruik van symbolen en de betekenis van kleur.

Kleurrijke schilderijen
Enkele van haar kleurrijke schilderijen van acrylverf zijn vanaf 13 september 2019 te bezichtigen in het gemeentehuis van Pekela. Bij de balie kunt u een flyer van Lydia Jonkman ophalen waarmee u zich kunt opgeven voor een leuke workshop of schilderlessen.

Bezoekuren
De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Pekela.

Meer informatie over de kunstwerken van Lydia Jonkman is te vinden op www.lydiajonkman.nl.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.