Feestelijke heropening Aldi Vlagtwedde

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Op vrijdagochtend 13 september wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Wilhelminastraat in Vlagtwedde feestelijk heropend door filiaalleider Bertrich Smits.

In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als Panorama camera’s, heggenscharen of tegoedbonnen van maximaal € 250, -. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

RUIME WINKEL

De enthousiaste filiaalleider Bertrich Smits: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan Wilhelminastraat 25 beschikt over genoeg eigen gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00-20.00 uur en op zondag van 12.00-18.00 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.