Verwonder Fotografie fotografeert in OZG op de Nationale dag van de Geboorte

Foto: Verwonder Fotografie

SCHEEMDA – Aanstaande maandag, op de Nationale dag van de Geboorte, komt Verwonder Fotografie baby’s fotograferen in het Ommelander Ziekenhuis Scheemda.

Er ooit wel eens bij stilgestaan hoe bijzonder het is dat een kindje gezond wordt geboren? In ons beroep als geboortefotograaf van Verwonder Fotografie maken wij veel vreugdevolle momenten mee maar helaas ook verdrietige. Het is dan ook goed dat er een Nationale dag van de Geboorte is, waarbij wordt gevierd dat de meeste kinderen gezond ter wereld komen, maar er ook bij wordt stilgestaan dat dat niet vanzelfsprekend is.

Aanstaande maandag is het de Nationale dag van de Geboorte en in samenwerking met het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda gaan wij daar een bijzondere dag van maken! Wij maken dan korte fotosessies van pasgeboren kinderen in het ziekenhuis. Het gaat om de ouders die maandag 9 september op de afdeling verblijven en recent een kindje hebben gekregen.

Het is voor het eerst dat dit door het ziekenhuis en ons wordt georganiseerd. De fotosessies zijn gratis voor de ouders en ze krijgen de foto’s digitaal aangeleverd. Een mooie manier om deze speciale dag te vieren vinden wij!

De fotografie wordt gedaan door Marjolein Roossien uit Uithuizen & Annemiek Kinneging uit Peize, van Verwonder Fotografie. 

Ingezonden door Verwonder Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.