Geslaagde jubileumwandeltocht jarige gymnastiekvereniging S.S.S. Sellingen

Foto: jans Velthuis

SELLINGEN – Vanmorgen deden zo’n 50 personen mee aan de jubileumwandeltocht van gymnastiekvereniging S.S.S.

Gymnastiekvereniging S.S.S. uit Sellingen is in 1934 opgericht. Weinig mensen zullen zich de oprichting nog herinneren, maar velen van ons zijn bekend met deze springlevende vereniging. S.S.S. is een afkorting voor ‘Sport Staalt Spieren’. Een slogan die nog helemaal van deze tijd is! S.S.S. biedt voor ieder wat wils; van peutergym tot ouderengym en alles daar tussen in.

Om niet helemaal stilzwijgend aan het 85 jarig bestaan voorbij te gaan, besloot het bestuur vandaag voor jong en oud een jubileumwandeling te organiseren, gerelateerd aan de bondswandelingen van weleer.

Vanmorgen gingen zo’n 50 deelnemers van start. Er waren 3 afstanden: 2 km (voor de allerkleinsten, alleen met begeleiding), 5 km. en 10 km. De start was op de parkeerplaats van MFA de Zuides. Onderweg werden de wandelaar getrakteerd op koffie, thee en ranja.

Foto’s: Jans Velthuis

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.