Westerwolde ontvangt HSC in bekertoernooi

Foto ingezonden door H.J. Pleiter

VLAGTWEDDE – Zondagmiddag 8 september ontvangt Westerwolde in haar tweede bekerwedstrijd eveneens derdeklasser HSC uit Hoogezand-Sappemeer.

Hoewel de drie te spelen bekerwedstrijden ook als oefenwedstrijden kunnen worden beschouwd, is het altijd leuk ook in de knock-outronde van dit bekertoernooi medio november te mogen aantreden. Om daar kans op te maken moeten de wedstrijd van zondag a.s. en die van zondag 15 september uit bij Heiligerlee wel door Westerwolde in winst worden omgezet.

Na de enigszins teleurstellende 3 – 1 nederlaag in en tegen Nieuweschans vorige week zondag, zal het bereiken van de tweede ronde een zware dobber worden. Maar met in het achterhoofd de voor het grootste deel prima oefenwedstrijden tegen respectievelijk Onstwedder Boys (4 – 4), Buinen (4 – 2) en SPW (6 – 0), zal een goed resultaat op het eigen sportpark De Barlage in Vlagtwedde zeer zeker tot de mogelijkheden behoren.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J. de Vries uit Veendam. Wedstrijdsponsor is Grandcafé “Gin en Juice by Zaal 12” uit Vlagtwedde.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.