Activiteitencommissie v.v. Westerwolde organiseert spelregelavond

Foto: C. Glazenburg

VLAGTWEDDE – De activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een spelregelavond.

Twee leden van de COVS Oldambt & Veenkoloniën (de heren Wever en Pruisman) verzorgen op vrijdagavond 13 september een spelregelavond. Plaats van handeling is de kantine op sportpark De Barlage in Vlagtwedde. De avond begint om 20.00 uur. Er behoeft uiteraard geen entree te worden betaald. De koffie – met koek of cake – en een consumptie worden u door de AC aangeboden.

Doel van de avond is de nodige duidelijkheid te verschaffen over de spelregelwijzigingen die aan het begin van dit seizoen zijn doorgevoerd. Vanzelfsprekend kunnen ook alle andere spelregels binnen de voetbalsport aan de orde komen.

De avond wordt afgesloten met een gezellige spelregelquiz, waarbij een aantal fraaie prijzen zijn te winnen. We hopen dat velen van u vrijdagavond 13 september de weg naar ons sportpark weten te vinden en dat we er met elkaar een leuke avond van kunnen maken.

Ingezonden door v.v. Westerwolde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.