Hollandse nieuwe van deze week: Diggy Dex met Tien Seconden

Foto Judith Donker

STUDIO RTV WESTERWOLDE –  Het programma ´De Dag van morgen´is elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur te beluisteren op G1, Samenwerking tussen RTV Westerwolde en RTV GO. De clip is te zien op kanaal 40 via Ziggo. De presentatie is in handen van: Oscar Bolsenbroek en met Tedo Swarts als sidekick. Iedere week kiest het team een Hollandse nieuwe.

Diggy Dex zijn nieuwe single : ‘Tien Seconden’ is de Hollandse Nieuwe van deze week. Het nummer en de bijbehorende video dragen een bijzondere boodschap met zich mee. Hiermee vraagt hij aandacht voor het feit dat spelen lang niet altijd en overal iets vanzelfsprekends is. Omdat een heleboel kinderen, vanwege armoede of onveiligheid, niet kunnen spelen is de campagne ’10 Tellen Speelstilte’ in het leven geroepen. Op 18 september zullen scholen, sportclubs en verenigingen door heel Nederland hier 10 seconden bij stil staan. Diggy Dex zal speciaal daarom op deze dag drie verrassingsoptredens doen. Ook worden de opbrengsten uit het nummer gedoneerd aan Right To Play. 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.