Insight weer van start met serie Worshipavonden

Foto: Geert Smit


NIEUW BUINEN – Aanstaande zondag 15 september verzorgt InSight Worship en worshipavond met als thema Speak life.

De groep ziet uit naar een vette avond vol worship en het woord dat wordt gedeeld door Christian Tan.

Christian Tan is acht jaar voorganger geweest in LEEF! Zutphen, een kerk waar veel compleet onkerkelijke mensen tot geloof zijn gekomen. Daarna is het gezin in geloof verhuisd naar Aruba en mocht daar een nieuwe gemeente stichten: LEEF! Aruba. Nu is hij werkzaam als landelijk hoofd Gemeentestichting van de Verenigde Pinkster en Evangeliegemeenten en bouwt via hun Stichting MEER JEZUS aan nieuwe kerken, jonge leiders en bijbels onderwijs.

Insight Worship kijkt terug op een paar jaar fijne worship avonden en speciale evenementen, vooral het verzorgen van een aanbiddingsdienst voor enkele duizenden aanwezigen tijdens de afgelopen Opwekkingsconferentie heeft diepe indruk gemaakt op de leden van de groep.

Deze worship-avond wordt gehouden in de Baptisten Kerk, Dwarsdiep 9 in Nieuw Buinen en begint om 19.30 uur.Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.