Feiko Clockschool in Oude Pekela wordt Kindcentrum Feiko Clock

OUDE PEKELA – Op 12 september 2019 om 11:00 uur vindt de feestelijke opening van het Kindcentrum Feiko Clock in Oude Pekela plaats. Op dat moment wordt het nieuwe bord met logo onthuld. De genodigden worden deze dag tussen 11:00 en 12:00 uur door de feestvierende kinderen rondgeleid in het Kindcentrum. Op vrijdag 13 september 2019 om 18:30 uur vaart het Kindcentrum Feiko Clock mee met een gondel tijdens de Lucky Star Gondelvaart in Oude Pekela.

Het Kindcentrum Feiko Clock is één van de Kindcentra die Stichting Kinderopvang KiWi en Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen samen ontwikkelen. In een Kindcentrum kunnen kinderen van 0-12 jaar komen om te spelen en leren en ontwikkelen. Het kindcentrum Feiko Clock biedt peuterspeelgroepen, onderwijs en buitenschoolse opvang aan in een doorlopende ontwikkellijn. In ontwikkeling is nog de kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.