Kindermiddagen in Bibliotheek Stadskanaal

Foto: Ronny Regio-Events

STADSKANAAL – In september gaan we in Bibliotheek Stadskanaal spelen met taal.

De kindermiddagen staan deze maand volledig in het teken van verhalen! Woensdag 18 september gaan we schrijven met onzichtbare inkt en woensdag 25 september maken we samen de leukste stripverhalen. Doe je mee?

Verborgen verhalen
Stuur een geheime boodschap naar je beste vriend(in) of schrijf een verborgen verhaal in de bibliotheek. Woensdag 18 september gaan we aan de slag met onzichtbare inkt en geheimschrift. De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Maak je eigen (foto-)strip
Stripverhalen zijn leuk om te lezen, maar ook om te maken! Woensdag 25 september middag gaan we in de bibliotheek ook onze eigen (foto)strips maken. De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.