Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg
DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Weener

Gistermorgen zijn om negen uur aan de Möwenstraße meerdere gewonde duiven aangetroffen. De verwondingen zijn mogelijk veroorzaakt door een witte drone die door iemand in het vlieggebied van de duiven gestuurd werd. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt deze contact op te nemen met het politiebureau in Weener.

Haren

Vrijdagnacht is vanaf een terrein aan de Alten Zollstraße een auto gestolen. Het betreft een zwarte Nissan Primera P11. Bij de auto waren ten tijde van de diefstal geen kentekenplaten aangebracht.

Vrijdag is tussen 7.45 en 14.10 uur op een parkeerplaats achter de Istanbul Grill aan de Bischof-Demann-Straße een geparkeerde auto aangereden. De veroorzaker die vermoedelijk in een lichtgekleurde auto reed is er vandoor gegaan.

Getuigen worden verzocht de politie Haren te bellen.

Dörpen

Donderdagmorgen is rond half negen op de parkeerplaats bij de Lidl aan de
Hauptstraße door de bestuurster van een grijze Citroën een rode personenauto aangereden. De bestuurster van de Citroën zag pas later dat ze schade had en meldde dit bij de politie. Deze is nu op zoek naar de eigenaar van de rode auto, zodat de schade alsnog geregeld kan worden. Voor meer informatie kunt u bellen met de politie Papenburg.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.