Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg
DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Emsbüren

Gisteravond heeft een man langs de A31 ter hoogte van Emsbüren zijn geslachtsdeel aan voorbij rijdende automobilisten getoond. De politie kreeg rond zes uur meerdere meldingen van het incident. Toen agenten ter plaatse kwamen was de man verdwenen.

Ook op vrijdag 30 augustus kwamen er meldingen over een man die met zijn broek op de enkels langs de A31 stond. Het gaat om dezelfde plek hetzelfde tijdstip. Een gedetailleerde omschrijving van deze persoon is niet voorhanden. Het zou om een man in de leeftijd van 40 a 50 jaar gaan.

Lähden

Zondagnacht is ingebroken bij twee schuren op erven aan de Lahner Straße. Er werden twee zitmaaiers en diverse werktuigen gestolen. De schade bedraagt duizenden euro’s. 

Rastdorf

Maandagnacht zijn van een geparkeerde BMW aan de Rotdornweg alle vier wielen gestolen. De auto werd omhoog gekrikt om vervolgens de wielen te verwijderen. De schade bedraagt 5.000 euro.

Werlte

Tussen maandagmiddag en dinsdagochtend is diesel afgetapt uit vier tanks van vrachtwagens. De auto’s stonden geparkeerd aan de Bohrstraße. Intotaal is zo’n 1.500 liter diesel afgetapt, met een waarde van 2.700 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.