Oktoberfest op herhaling in Eetcafé Heerlijkheid

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Vanwege het grote succes van vorig jaar, gaat de organisatie (bestaande uit 2 dorpsbewoners én Rolan Kolman eigenaar van Eetcafé Heerlijkheid in Sellingen, het Oktoberfest nogmaals organiseren. Dit op zaterdag 26 oktober vanaf 21.00 uur.

De organisatie vindt het belangrijk dat er een paar keer per jaar een dergelijk evenement georganiseerd wordt. Hieraan wil de eigenaar van Eetcafé Heerlijkheid maar wat graag zijn medewerking verlenen. De organisatie probeert om diverse leeftijdsgroepen samen te krijgen om even helemaal los te komen van de dagelijkse beslommeringen en samen kunnen gaan genieten van een bescheiden feestje.

Net als vorig jaar zullen weer de mooiste “oktoberfest hits” uit de boxen klinken, van: Helene Fischer tot Palemiger Spätzen van Deutsche Schlager tot Snollebollekes en natuurlijk zullen de voetjes weer flink van de vloer gaan. We verwachten jullie allemaal weer te mogen begroeten in Lederhöse en Dirndljurkjes. Er zijn dit jaar zelfs 3 prijzen te vergeven: mooiste outfit dames, mooiste outfit heren, maar er is deze keer ook een prijs voor ….. de meest origineelste outfit. Natuurlijk zijn er, zoals dat hoort op een Oktoberfest, bierpullen met bier, pitchers met bier en natuurlijk echte Deutsche Bratwursten! Kortom, het is zo richting het winterseizoen weer tijd voor een gezellig feestje in ons mooi Sellingen. De Organisatie hoopt jullie allemaal te mogen begroeten.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.