Poggesteeconcert op 22 september bij de Pageplas

Ingezonden door muziekvereniging Crescendo Stadskanaal

STADSKANAAL – Muziekvereniging Crescendo Stadskanaal en kiosk De Poggestee hebben een leuke overeenkomst. Zo werd bij beiden hun huidige naam gekozen door het publiek. Bij Crescendo was dat al in 1965 en bij kiosk De Poggestee in 2010.

En zo gebeurde het dat een bevlogen lid van het harmonieorkest, op een prachtige zondagmiddag aan de praat raakte met de uitbaters van kiosk De Poggestee. Onder het genot van een heerlijke cappuccino en een huisgemaakt baksel werd genoten van het mooie uitzicht over de Pageplas en de rust en ruimte die deze locatie te bieden heeft. Er volgden nog vele gezellige ontmoetingen waaruit uiteindelijk het idee ontstond om een uitvoering van de harmonie van Crescendo bij De Poggestee te realiseren.

Dit ‘Poggesteeconcert’ gaat plaatsvinden op zondagmiddag 22 september vanaf 14.30 uur. U kunt dan genieten van lekker meezing repertoire als ‘Schatje, mag ik je foto, ‘Als de morgen is gekomen’ en nog veel meer.

Ook aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, er is een wedstrijd zandkastelen maken op het strandje.

Het evenement is gratis toegankelijk. Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, reserveer dan een stoel (neem hiervoor contact op met Heidi Reijke 06-15884260).

September is normaliter een prachtige maand qua weer. Mochten de weersvoorspellingen slecht zijn dan kan het concert helaas niet doorgaan. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de actuele stand van zaken.

Ingezonden door muziekvereniging Crescendo Stadskanaal

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.