Fotoverslag van de fietsdriedaagse Oude Pekela

Foto: Abel van der Veen

OUDE PEKELA – Onder het motto FYZIGO, zet je in beweging wordt in Oude Pekela een fietsdriedaagse georganiseerd.

Tijdens de feestweek in Oude Pekela wordt deze week door de Roegbainder trappers, gesponsord door Fyzigo, een fietsdriedaagse georganiseerd. Er zijn routes van 30 en 55 km uitgezet. De start was dinsdag bij De Binding. De deelnemers werden “weggeschoten” door wethouder Jaap van Mannekes.

Gisteren fietsten de deelnemers ( de jongste was nog maar 5 maanden oud) vanaf de Binding via de Bronsveen richting Wedderbergen waar bij de Weddermeerhoeve een pauze werd ingelast. Dit was tevens de plek waar iedereen een appel en een pakje drinken kreeg aangeboden door de organisatie. Van hier ging de route richting Holte om vandaar de tocht richting Achterholterweg/Borgesiusweg/Wedderweg weer af te sluiten bij De Binding. Ook was er een route van 25 km en 40 km voor de wielrenners.

De intocht is vanavond om 19.30 uur vanaf de Onstwedderweg in Nieuwe Pekela. De finish is bij Dorpshuis De Binding.

Foto’s van dinsdag en woensdag van Abel van der Veen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.