Herfstmarkt op zaterdag 21 en zondag 22 september in vesting Bourtange

Foto: Catharina Glazenburg

BOURTANGE – Zaterdag 21 en zondag 22 september staat Vesting Bourtange weer in het teken van de herfstmarkt. De herfstmarkt vindt ieder jaar plaats op en rond het schilderachtige marktplein van de vesting.

Ook dit jaar is weer getracht een zo breed mogelijk aanbod aan producten bijeen te brengen om de herfstsfeer te versterken. Alles wat thuishoort op een herfstmarkt kunt u hier vinden. Zo’n 60 kraampjes met een gevarieerd aanbod voor binnen en buiten. Decoraties, tuinmeubelen, antiek, brocante, jams en chutneys, kleding en nog veel meer!

De markt wordt muzikaal omlijst door een aantal artiesten en voor kinderen zijn er diverse activiteiten op en rond de markt. Ook is de Standerdmolen op het Molenbastion gedurende beide dagen geopend voor het publiek en kunt u de herder met schaapskudde tegenkomen.

Openingstijden van de markt: zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

Zondag wordt er om 15.00 uur een demonstratie kanonschieten gehouden door leden van het Bourtanger Exercitiepeloton.

Redenen genoeg dus om op 21 of 22 september de vesting te bezoeken!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.