Jubileumseizoen SSS ’70 van start met geslaagd volleybalkamp

Foto: Volleybalvereniging SSS '70

SELLINGEN – Volleybalvereniging SSS ’70 organiseerde een geslaagd volleybalweekend.

Volleybalvereniging SSS’70 draagt weliswaar de 70 in de naam, maar werd al in 1969 opgericht. Uiteraard wilde het bestuur van de vereniging deze gelegenheid niet voorbij laten gaan en er is een heuse jubileumcommissie opgericht die gedurende het komende volleybalseizoen 2019/2020 allerlei activiteiten organiseert.

Het jubileumseizoen werd op 7 en 8 september ingeluid met een volleybalkamp voor de jeugd. Bij aankomst kregen alle deelnemers aan het volleybalkamp een fraai jubileumshirt met daarop onze leus voor het jubileum: SSS’70 al 50 jaar SSSmashend goed. Tijdens het kamp konden de jeugdleden overnachten op de Harmina Hoeve en was er op zaterdag bij de Beetserkoele een toernooi met alle teams. Op zondag was er bij de Beetserkoele een echte volleybalclinic met de zussen en voormalig topvolleybalsters Renate en Riëtte Fledderus die de deelnemers soms echt alle kanten op lieten rennen en goed lieten oefenen.

De weervoorspellingen voor het weekend waren aanvankelijk niet zo best, maar gelukkig viel het allemaal reuze mee. Toen de tenten moesten worden opgezet was het droog en tijdens het toernooi op zaterdag scheen het zonnetje heerlijk. Ook op zondag tijdens de clinic werkte het weer prima mee. Pas toen alle tenten bijna waren ingepakt, begon het te regenen.

Tussen alle volleybalactiviteiten door zorgde Snackbar Sell’n voor een heerlijke barbecue op zaterdag en lekkere patat en snacks op zondag. Onze speciale dank gaat ook uit naar Richard van de Kiosk de Beetse die ons geweldig heeft geholpen bij het klaarmaken van de velden, het opzetten van de partytent en verzorgen van de koffie/thee.

Kortom, we kijken tevreden terug op een meer dan geslaagd weekend en gaan ons nu richten op de volgende jubileumactiviteit. Wordt dus vervolgd!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.