Bé Meems zijn laatste dag bij Huls worsten in Vlagtwedde

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Bé Meems ging vandaag na 28 jaar werken bij Huls worsten in Vlagtwedde met pensioen.

Bé is in februari 1991 persoonlijk door Willy Huls gevraagd of hij bij hem in dienst wilde komen. Hij heeft 28 jaar lang als allround monteur alle nieuwbouw bij Vleesbedrijf Huls van elektra, waterleiding, lucht etc voorzien.

Om half acht vanmorgen is hij door collega’s met een tandem van huis gehaald.Vandaag kon Bé met de de kinderen en kleinkinderen van zijn laatste lievelingskost genieten: “boontjesoep”, gemaakt door Alyda. Na mooie woorden van de directie en dito cadeaus is het hele gezin in een limousine naar huis gereden.

Tekst en foto’s: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.