Samen Voor Pekela bestaat 10 jaar

Foto: Abel van der Veen

PEKELA – Samen Voor Pekela de partij door en voor alle Pekelders viert dit jaar haar 10 jarige bestaan. Ter ere van deze verjaardag is er een speciale button uitgebracht die bij de kraam van Samen Voor Pekela op de Jaarmarkt van Oude Pekela te verkrijgen is.

In 2009 is Samen voor Pekela opgericht. Al snel bleek na de oprichting dat er behoefte was aan een lokale partij. Bij de na volgende verkiezing in 2010 werd Samen Voor Pekela de grootste partij en zet zich in voor een Schoon-Heel -Veilig Pekela.

Jaap van Mannekes is wethouder en maakt deel uit van het dagelijks bestuur van onze gemeente, Lex Kupers, Grietje Smit-Norder en Els Winkel zijn raadslid namens deze partij.

Na 10 jaar is Samen Voor Pekela een constante speler in de plaatselijke politiek. Samen Voor Pekela kijkt bij alle voorstellen die in de gemeenteraad komen, wat betekend dit voor de leefbaarheid van onze bewoners. Samen Voor Pekela is een realistische en pragmatische partij. Samen Voor Pekela denkt in oplossingen en komt op voor de belangen van de burger. Leidraad in het handelen van de partij zijn tien speerpunten die alle te maken hebben met de leefbaarheid van ons dorp. Regelmatig vindt u enthousiaste leden van Samen Voor Pekela op straat en bij evenementen.

Wilt u bij zo’n enthousiaste groep horen dan kunt u lid worden. Tel.646194
U kunt aankomende zaterdag over de 10 speerpunten of over andere zaken met ons in gesprek. U bent welkom bij onze kraam.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.