Vijf gewonden bij ongeval Renkenberge

Foto: Catharina Glazenburg

B70, RENKENBERGE – Vanmorgen zijn bij een ongeval op de B70 tussen Kluse en Lathen vijf personen gewond geraakt.

Vanmorgen reed om 5.50 uur een 38 jarige man uit Esterwegen met zijn Ford Galaxy op de B70 in de richting van Lathen. Ter hoogte van Renkenberge wou hij een vrachtwagen inhalen die bestuurd werd door een 34 jarige inwoner van Papenburg. Achter hem reed een 54 jarige man uit Westoverledingen. Op het moment dat ook hij de vrachtwagen wou inhalen botste hij met zijn Opel tegen de Ford van de man uit Esterwegen. Daarbij werd de Ford tegen de vrachtwagen gedrukt.

De bestuurder van de Opel verloor de controle over zijn voertuig, slingerde over de weg en kwam in een naastgelegen akker tot stilstand. De bestuurder en vier inzittenden van de Ford raakten allen gewond. De schade wordt op 5.500 euro geschat.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.