RUN Winschoten start met Lutje Run en Funrun

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – Vrijdagavond startte RUN Winschoten met Lutje Run en FUNRUN op het Marktplein in Winschoten.

Voor het eerst in de geschiedenis van de RUN is het evenement dit jaar naar twee dagen gegaan. Het evenement startte vrijdagavond met de RABOBANK Lutje RUN voor kinderen en de FunRUN. Aan deze loop mocht iedereen deelnemen die 5 km wou afleggen. Dat kon op allerlei manieren zoals hardlopen, skaten, wandelen…..alles mocht. Plezier stond hierbij centraal; er werden geen tijden bijgehouden. Alle deelnemers werden aangemoedigd door veel publiek. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde vrijdagavond.

Zaterdag gaat aan de Mr. D.U. Stikkerlaan om negen uur de RUN van start. Als eerste gaan de deelnemers aan de 100 kilometer en de wandelaars die 30 kilometer gaan lopen op pad. Daarna volgen om kwart over negen de deelnemers aan de 50 kilometer en om half tien de estafette. De deelnemers aan de 100 en 50 kilometer zijn dit jaar voor het eerst te volgen via de app Run Winschoten. Ook de estafetteteams zijn in deze app te volgen. De app is te downloaden via de volgende link: Live.sporthive.com/event/6173/live

Foto’s: Anita Meis

Meer foto’s vindt u HIER; dit album wordt nog verder aangevuld

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.