Lekker proeven en gezelligheid op Mannenavond Foeke winkeliers

Foto: Geert Smit

VLAGTWEDDE – Lekker proeven van hapjes, drankjes en een goede sfeer.

Dat was op de mannenavond “Meer voor mannen” van de Foeke winkeliers in Vlagtwedde het geval. Het heeft 10 jaar geduurd maar woensdagavond was het goed toeven op de mannenavond georganiseerd door de gezamenlijke winkeliers van de Foeke in Vlagtwedde. Naast het een lekker hapje en drankjes die werden geserveerd waren er “echte mannendingen” op de parkeerplaats tussen de deelnemende winkeliers, BijThijs, Jumbo, Oogzorg Frey en Twinzz mode te zien. De brandweer van Vlagtwedde, Motoren van Motoport Assen, Porsche auto’s van Hazelhoff, voertuigen van Loonbedrijf Bruggers, Wilts Veilig, Huls Metworst, lekkere sigaren van de STG Groep en diverse oldtimers, vooral Volkswagens. Voor de macho’s was er de kop van Jut. Maar vooral was er een goede sfeer, een avond zeker voor herhaling vatbaar en dan iets eerder, geen tien jaar wachten.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.