Open huis MFA ’t Aambeeld Vlagtwedde

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Woensdagmiddag 25 september van 16.00 -18.00 uur houden de gezamenlijk gebruikers van de MFA in Vlagtwedde open huis.

U kunt een kijkje nemen in de scholen, bij de kinderopvang/bso en peuterspeelzaal, de muziekschool en het consultatiebureau. In de gemeenschappelijke middenruimte is een informatiemarkt waarin diverse instanties uit Vlagtwedde zich presenteren. OBS de Clockeslach en CBS de Zaaier combineren het open huis met hun jaarlijkse informatiemiddag waarbij de ouders door de eigen kinderen worden rondgeleid.

Bent u nieuwsgierig wat er allemaal in de MFA plaatsvindt? Heeft u interesse in kinderopvang of een basisschool? Of bent u gewoon geïnteresseerd? Wees van harte welkom op woensdag 25 september tussen 16.00-18.00 uur. Koffie, thee en limonade staan klaar in het café in de middenruimte.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.