Programmeren met LEGO in bibliotheek Veendam

Foto: Biblionet

VEENDAM – Ben jij tussen de 8 en 17 jaar oud en wil je graag leren programmeren? Kom dan vrijdag 4 oktober van 16.00-18.00 uur naar Bibliotheek Veendam en word een echte programmeer-ninja! Deze middag gaan we programmeren met LEGO WeDo.

Wie heeft er niet met LEGO gespeeld? De vierkante blokjes zorgen al decennialang voor speel- en leerplezier bij kinderen. En met LEGO WeDo wordt het nog leuker: kinderen kunnen LEGO robots bouwen en programmeren.

CoderDojo Veendam
Dacht je dat Bibliotheek Veendam alleen maar boeken had? Zeker niet! Je kunt er ook van alles leren, bijvoorbeeld tijdens CoderDojo. Kom elke eerste vrijdag van de maand langs in onze dojo en word een Ninja: leer programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s en games maken en nog veel meer. Je hebt geen programmeerkennis nodig om mee te kunnen doen en de deelname is gratis.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.