Grunnens Laid live vanaf Museumplein Veendam

Foto: Willem van der Werf, https://www.parkstadveendam.nl/

VEENDAM – Zaterdag kunt u op t.v. de live uitzending van het gezamenlijk zingen van het Grunnens Laid bekijken.

Zaterdag 28 september tijdens de Tocht om de Noord wordt het 100-jarig bestaan van het Grunnens Laid gevierd. Op 100 locaties in de provincie Groningen wordt om 17:00 uur drie coupletten van het Grunnens Laid gezongen. Het hoofdpodium staat in Veendam waar het startsein wordt gegeven om gezamenlijk het Grunnens Laid te zingen.

Vrijwilligers van ParkstadVeendam.nl gaan dit live uitzenden vanaf 15.35 uur op Facebook en Youtube en het TV kanaal van ParkstadVeendam. We starten dan met een optreden van Irene Wilkens & Sikkom Kult.

Om 16:25 uur start het programma rondom de viering van het Grunnens Laid. Onze mediapartners RTV Go! en RTV1 zorgen dat deze live uitzending ook op hun TV kanaal zichtbaar is.

Zo gaan wij er gezamenlijk voor zorgen dat iedereen die niet lijfelijk aanwezig kan zijn, denk aan onze oudere Groningers, zij toch vanuit hun eigen stoel voor de TV mee kunnen genieten van dit heugelijk feit en bijzondere gebeurtenis.

De live uitzending is te volgen op: Website parkstadveendam.nl, Facebookpagina Parkstadveendam, YouTube kanaal Parkstadveendam, TV kanaal Parkstadveendam 998 (SKV), RTV1 – TV kanaal 1458 (KPN, Telfort en XS4ALL) ;TV kanaal 42 (Ziggo Woellust); TV kanaal  25 (SKV), RTV Go! – TV kanaal 40 (Ziggo); TV kanaal 996 (SKV)

Na afloop kunt u de uitzending terugkijken op Facebook en het YouTube kanaal van ParkstadVeendam.nl

Uitzending op DvhN.nl en Podium TV

Dagblad van het Noorden en Podium TV zal een eigen live uitzending doen op de website van dvhn.nl. Dit begint om 16:45 uur. De uitzending is ’s avonds ook te zien op Podium TV (Ziggo kanaal 35)

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.